2. lépés 3-ból: Exkluzív ajánlat
57% befejezve

{{customer_first_name}}, gondoskodjon róla, hogy a keze soha többé ne fázzon, a telefon vagy a táblagép használata közben!

A sapka mellett végre érintőképernyőre tervezett gyapjúkesztyűk is kaphatók.

EXKLUZÍV ÁRON – csak 1899 Ft

Magic Mittens – Gyapjú kesztyű érintőképernyőhöz
Meleg gyapjú kesztyű, vezetőképes réteggel az ujjakon. Melegen tartja kezeit és véd a hideg széltől is. Közben pedig beszélgethet, böngészhet az interneten, fényképezhet és üzeneteket válthat – anélkül, hogy le kellene vennie a kesztyűit!

Nélkülözhetetlen téli ruhadarab és remek ajándékötlet! ❄️🎁
  • Kötött kesztyű, vezetőképes réteggel az ujjvégeken
  • Amelyek lehetővé teszik az érintőképernyők használatát
  • Rendkívül meleg és vastag, extra gyapjú béléssel
  • Őszre és télre egyaránt
  • Nem karcolja össze a telefon képernyőjét
  • Divatos
  • 4 színben kapható

EXKLUZÍV AJÁNLAT! Magic Mittens – Gyapjú kesztyű érintőképernyőhöz
csak 1899 Ft-ért
Felelősséget vállalunk a termékeinkért
"Nem az a termék, amire számított? Kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát.

Ha úgy dönt, hogy visszaküldi a terméket, kérjük, küldje vissza nekünk sértetlenül, használatlanul és eredeti csomagolásában, és mi kicseréljük a terméket  ingyenes termék  vagy  a vételár visszatérítése."
Tökéletesen biztonságos vásárlás

Az adatok biztonságát a legkorszerűbb adatvédelmi intézkedésekkel garantáljuk. Az adatokat biztonságos kapcsolaton keresztül továbbítjuk, és titkosítjuk, hogy harmadik fél férhessen hozzá.. A vásárláshoz szükséges összes adatot gondosan tárolunk, és nem adjuk át illetéktelen személyeknek vagy harmadik feleknek.

Ingyenes szállítás

A szállítás ingyenes. Az utánvétes szállításért a GLS futárszolgálat 700 Ft szállítási felárat számít fel. Ha előre fizet bankkártyával vagy PayPallal, nincs felár.

Ingyenes csere

Nem jó a méret? Küldje vissza nekünk a terméket, és kicseréljük, és ingyen elküldjük Önnek a terméket a kívánt méretben!

Elégedettségi garancia

Ha nem elégedett a termékkel, kicseréljük vagy visszatérítjük a pénzét. Ha úgy dönt, hogy visszaküldi vagy kicseréli a terméket, kérjük, küldje vissza nekünk sértetlenül, használatlanul és eredeti csomagolásban, és mi kicseréljük vagy visszatérítjük a vételárat.