Konyhai rendszerezŇĎ [ūüĒĚ AKCI√ď]

Praktikus mosogat√≥√°llv√°ny ‚ÄĘ CsepegtetŇĎkos√°rral a tiszt√≠t√≥eszk√∂z√∂k √©s a t√∂rlŇĎkendŇĎtart√≥ t√°rol√°s√°hoz ‚ÄĘ Minden mosogat√≥m√©rethez passzol!

1,900Ft + ingyenes házhozszállítás

  • Ma megrendeled, cs√ľt., 05.26. -√©n m√°r meg is √©rkezik
  • 14 napos el√°ll√°si jog
payment methods
Review Widget
Varno plańćevanje
100% biztons√°gos v√°s√°rl√°s
Hitra dostava
Gyors szállítás
Brezplańćna poŇ°tnina
Ingyenes szállítás
Preverjena kvaliteta izdelkov
EllenŇĎrz√∂tt minŇĎs√©g

Remek eszköz a konyha rendezéséhez és rendszerezéséhez!
A Sink Organizer egy kih√ļzhat√≥ mosogat√≥√°llv√°ny, amellyel nagyon egyszerŇĪen rendszerezhet √©s helyet takar√≠that meg a konyhapulton.

Minden tisztítókellék elfér benne
A rendszerezŇĎ egy t√°gas kos√°rral rendelkezik, amelybe az √∂sszes mosogat√°shoz sz√ľks√©ges eszk√∂zt t√°rolhatja – szivacsokat, kef√©ket, t√∂rlŇĎkendŇĎket, mos√≥szereket, szappanokat stb.

Nincs t√∂bb nedves, dohos szag√ļ szivacs
A nedves szivacsok √©s a nedves t√∂rlŇĎkendŇĎk ide√°lis t√°ptalajt jelentenek a bakt√©riumok sz√°m√°ra, ez√©rt a szivacsok √©s t√∂rlŇĎkendŇĎk csepegtet√©se √©s sz√°r√≠t√°sa elengedhetetlen a bakt√©riumok szaporod√°s√°nak, √©s a dohos szag megelŇĎz√©s√©hez. A rendszerezŇĎn tal√°lhat√≥ praktikus √°llv√°ny lehetŇĎv√© teszi a t√∂rlŇĎkendŇĎk hat√©kony csepegtet√©s√©t √©s sz√°r√≠t√°s√°t, az alul lukacsos kos√°r pedig gyorsan elvezeti a vizet, √©s megakad√°lyozza, hogy a v√≠z meg√°lljon a kos√°r alj√°n. A Sink Organizer √≠gy sz√°razon tartja, √©s szellŇĎzteti a t√∂rlŇĎkendŇĎket, ez√°ltal meghosszabb√≠tja azok √©lettartam√°t.

A konyhai eszközök higiénikus tárolása
A szivacsokat √©s t√∂rlŇĎkendŇĎket nem kell t√∂bb√© a mosogat√≥ mellett sz√°r√≠tania, sŇĎt benne sem kell hagynia ŇĎket, ahol a csap minden egyes kinyit√°sakor √ļjra benedvesednek. Ezenk√≠v√ľl, ha egy helyre teszi az √∂sszes szivacsot √©s t√∂rlŇĎkendŇĎt, akkor sokkal rendezettebbnek tŇĪnik majd a mosogat√≥ja.

Praktikus elrendezés
A mosogat√≥√°llv√°ny seg√≠ts√©g√©vel k√©zn√©l lesznek a mosogat√°s√°hoz sz√ľks√©ges eszk√∂z√∂k, de nem fognak √∂sszekeveredni a mosogat√≥ban levŇĎ piszkos ed√©nyekkel √©s a v√≠zzel.

Minden mosogatómérethez passzol
A mosogat√≥rendszerezŇĎ kih√ļzhat√≥ kialak√≠t√°ssal biztos√≠tja, hogy a rendszerezŇĎ kos√°r t√∂k√©letesen illeszkedjen a mosogat√≥ m√©ret√©hez. A kos√°r m√©rete 36 cm √©s 50 cm k√∂z√∂tt van (kiny√ļjtva).

K√∂nnyen elhelyezhetŇĎ √©s tiszt√≠that√≥
A rendszerezŇĎ elhelyez√©se meglehetŇĎsen egyszerŇĪ, mivel nincs sz√ľks√©ge se szersz√°mokra, se ragaszt√≥ra. Csak szerelje √∂ssze a mosogat√≥rendszerezŇĎt, √©s tegye a mosogat√≥ sz√©l√©re. A gyors elhelyez√©s lehetŇĎv√© teszi a rendszerezŇĎ egyszerŇĪ tiszt√≠t√°s√°t √©s karbantart√°s√°t is.

Rugalmas forma
Ha nincs sz√ľks√©ge a t√∂rlŇĎkendŇĎsz√°r√≠t√≥ra, akkor elt√°vol√≠thatja, √©s haszn√°lhatja csak a t√°rol√≥kosarat.

Sink Organizer Рa rendezett és rendszerezett konyháért!

JellemzŇĎk:
‚úď Praktikus eszk√∂z a tiszt√≠t√≥eszk√∂z√∂k (szivacsok, t√∂rlŇĎkendŇĎk, kef√©k, mos√≥szerek, szappanok stb.) t√°rol√°s√°hoz
‚úď A kih√ļzhat√≥ kos√°r minden m√©retŇĪ mosogat√≥hoz illeszkedik
‚úď Dupla tart√≥ a t√∂rlŇĎkendŇĎk √©s szivacsok mosogat√°s ut√°ni hat√©kony sz√°r√≠t√°s√°hoz
‚úď Perfor√°lt kos√°r a gyors csepegtet√©shez, amely megakad√°lyozza, hogy a v√≠z meg√°lljon a kos√°r alj√°n √©s elszaporodjanak a bakt√©riumok, valamint, dohos szag√ļak legyenek a kos√°rban t√°rolt kell√©kek
‚úď A tiszt√≠t√≥eszk√∂z√∂k higi√©nikus t√°rol√°sa
‚úď A szivacsok √©s kendŇĎk hosszabb √©lettartama
‚úď Rendszerezett konyhapult √©s helytakar√©koss√°g

Sz√≠n: s√∂t√©tsz√ľrke
Méret: hossza: 36-50 cm / szélesség: 8,5 cm / magasság: 28 cm
Anyag: mŇĪanyag (PP)

A csomag tartalma:
1 db Sink Organizer

A kisz√°ll√≠t√°st a GLS Hungary v√©gzi. A k√©zbes√≠t√©s elŇĎtt sms √ľzenetben √©s telefonon √©rtes√≠tik. Fizethet k√©szp√©nzzel vagy k√°rty√°val, amennyiben m√°r kifizette a term√©ket ut√≥lag m√°r nem kell fizetni. Tov√°bbi inform√°ci√≥k√©rt √°llunk tov√°bbi rendelkez√©s√©re: [email protected]

Gyakran ismételt kérdések

Ingyenes a szállítás?
A sz√°ll√≠t√°s a megrendelt term√©kek sz√°m√°t√≥l √©s a rendel√©s v√©g√∂sszeg√©tŇĎl f√ľggetlen√ľl INGYENES.
Hogyan rendelhetek meg egy terméket?
A term√©ket k√∂zvetlen√ľl megrendelheti weboldalunkon kereszt√ľl. Ha szeretn√©, 0800 88 330 telefonsz√°mon vagy emailben a [email protected] c√≠men is leadhatja a rendel√©s√©t.
Kicser√©lhetem vagy visszak√ľldhetem a term√©ket?
Term√©szetesen! √Ėr√∂mmel kicser√©lj√ľk a term√©ket, vagy visszat√©r√≠tj√ľk a v√©tel√°rat. Fontos azonban, hogy a term√©k haszn√°lat n√©lk√ľl, s√©rtetlen√ľl √©s az eredeti csomagol√°s√°ban ker√ľlj√∂n vissza hozz√°nk.
Mikor kapom meg a terméket?
Az a c√©lunk, hogy minden rendel√©st a megrendel√©st k√∂vetŇĎ munkanapon √°tadjuk a kisz√°ll√≠t√°st v√©gzŇĎ c√©gnek. √ćgy √°ltal√°ban megrendel√©se 1-2 munkanapon bel√ľl meg√©rkezik. Ugyanakkor ez a logisztikai h√°l√≥zatokt√≥l is f√ľgg, amelyre sajnos nincs r√°hat√°sunk. ElŇĎfordulhatnak k√©s√©sek, p√©ld√°ul k√©sik az √°ru be√©rkez√©se a rakt√°runkba vagy a kisz√°ll√≠t√°s az √∂n c√≠m√©re. K√©sedelmes k√©zbes√≠t√©s eset√©n, emailben √©rtes√≠tj√ľk.
Kapok számlát és a termék használati utasítását?
E-mail c√≠m√©re megkapja a sz√°ml√°t √©s a magyar nyelvŇĪ utas√≠t√°sokat. Ha v√©letlen√ľl t√∂r√∂lte ezt az emailt, vegye fel vel√ľnk a kapcsolatot √©s √∂r√∂mmel p√≥toljuk.
Van jótállás a termékekre?
1 √©v j√≥t√°ll√°st v√°llalunk minden olyan term√©kre, amelyre a t√∂rv√©ny ezt elŇĎ√≠rja.
Hol tal√°lom az √ľgyf√©lszolg√°lat el√©rhetŇĎs√©g√©t?
B√°rmilyen seg√≠ts√©g, megrendel√©s vagy k√©rd√©s eset√©n el√©rhetŇĎek vagyunk a 0800 88 330 telefonsz√°mon, valamint az [email protected] e-mail c√≠men.
Hogyan fizetek?
Fizethet bankkártyával, PayPal-al vagy utánvéttel.
Ki szállítja a csomagokat?
A csomagokat a GLS fut√°rszolg√°lat sz√°ll√≠tja. A k√©zbes√≠tŇĎ a sz√°ll√≠t√°s elŇĎtt felveszi √Ėnnel a kapcsolatot. Ha lesz otthon ingyenesen m√≥dos√≠thatja a kisz√°ll√≠t√°st a munkahely√©re vagy egy m√°sik c√≠mre.
Milyen a term√©kek minŇĎs√©ge?
VevŇĎink el√©gedetts√©ge elsŇĎbbs√©get √©lvez sz√°munkra, ez√©rt minden term√©k√ľnket gondosan v√°lasztjuk ki. A minŇĎs√©g√ľk megb√≠zhat√≥, az anyaghaszn√°latuk pedig az EU szabv√°nyainak megfelelŇĎen biztons√°gos.
delivery
Ingyenes szállítás
satisfaction warranty
Elégedettség garancia
safe buy
100% biztons√°gos v√°s√°rl√°s
EU seller
EU kereskedŇĎ