Sink Organizer – Rendszerező a konyhai mosogatóhoz

Praktikus rendszerező, amellyel gyorsan és hatékonyan takaríthat meg helyet a konyhapulton! Tágas rekesszel rendelkezik az evőeszközök tárolásához, valamint egy dupla tartóval a szivacsok csepegtetéséhez és szárításához.

A kihúzható kialakításnak köszönhetően a rendszerező kosár tökéletesen illeszkedik a mosogató méretéhez.

10,800Ft 6,200Ft + ingyenes házhozszállítás
Ma megrendeled, pé., 03.05.-én már meg is érkezik

Mivel a megrendelt csomagok száma jelentősen megnőtt, lehetséges, hogy csomagja a vártnál később lesz kiszállítva.

Remek eszköz a konyha rendezéséhez és rendszerezéséhez!
A Sink Organizer egy kihúzható mosogatóállvány, amellyel nagyon egyszerűen rendszerezhet és helyet takaríthat meg a konyhapulton.

Minden tisztítókellék elfér benne
A rendszerező egy tágas kosárral rendelkezik, amelybe az összes mosogatáshoz szükséges eszközt tárolhatja – szivacsokat, keféket, törlőkendőket, mosószereket, szappanokat stb.

Nincs több nedves, dohos szagú szivacs
A nedves szivacsok és a nedves törlőkendők ideális táptalajt jelentenek a baktériumok számára, ezért a szivacsok és törlőkendők csepegtetése és szárítása elengedhetetlen a baktériumok szaporodásának, és a dohos szag megelőzéséhez. A rendszerezőn található praktikus állvány lehetővé teszi a törlőkendők hatékony csepegtetését és szárítását, az alul lukacsos kosár pedig gyorsan elvezeti a vizet, és megakadályozza, hogy a víz megálljon a kosár alján. A Sink Organizer így szárazon tartja, és szellőzteti a törlőkendőket, ezáltal meghosszabbítja azok élettartamát.

A konyhai eszközök higiénikus tárolása
A szivacsokat és törlőkendőket nem kell többé a mosogató mellett szárítania, sőt benne sem kell hagynia őket, ahol a csap minden egyes kinyitásakor újra benedvesednek. Ezenkívül, ha egy helyre teszi az összes szivacsot és törlőkendőt, akkor sokkal rendezettebbnek tűnik majd a mosogatója.

Praktikus elrendezés
A mosogatóállvány segítségével kéznél lesznek a mosogatásához szükséges eszközök, de nem fognak összekeveredni a mosogatóban levő piszkos edényekkel és a vízzel.

Minden mosogatómérethez passzol
A mosogatórendszerező kihúzható kialakítással biztosítja, hogy a rendszerező kosár tökéletesen illeszkedjen a mosogató méretéhez. A kosár mérete 36 cm és 50 cm között van (kinyújtva).

Könnyen elhelyezhető és tisztítható
A rendszerező elhelyezése meglehetősen egyszerű, mivel nincs szüksége se szerszámokra, se ragasztóra. Csak szerelje össze a mosogatórendszerezőt, és tegye a mosogató szélére. A gyors elhelyezés lehetővé teszi a rendszerező egyszerű tisztítását és karbantartását is.

Rugalmas forma
Ha nincs szüksége a törlőkendőszárítóra, akkor eltávolíthatja, és használhatja csak a tárolókosarat.

Sink Organizer – a rendezett és rendszerezett konyháért!

Jellemzők:
✓ Praktikus eszköz a tisztítóeszközök (szivacsok, törlőkendők, kefék, mosószerek, szappanok stb.) tárolásához
✓ A kihúzható kosár minden méretű mosogatóhoz illeszkedik
✓ Dupla tartó a törlőkendők és szivacsok mosogatás utáni hatékony szárításához
✓ Perforált kosár a gyors csepegtetéshez, amely megakadályozza, hogy a víz megálljon a kosár alján és elszaporodjanak a baktériumok, valamint, dohos szagúak legyenek a kosárban tárolt kellékek
✓ A tisztítóeszközök higiénikus tárolása
✓ A szivacsok és kendők hosszabb élettartama
✓ Rendszerezett konyhapult és helytakarékosság

Szín: sötétszürke
Méret: hossza: 36-50 cm / szélesség: 8,5 cm / magasság: 28 cm
Anyag: műanyag (PP)

A csomag tartalma:
1 db Sink Organizer

A kiszállítást a GLS Hungary végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

További információkért állunk további rendelkezésére: [email protected]