Smart Bag – Táskarendszerező

Praktikus rendszerező a táskában lévő tárgyai és kiegészítői rendben tartásához.

Tökéletes eszköz minden kézitáskát használónak. A táskája teljes tartalmát pár másodperc alatt áthelyezheti egy másikba!

6,800Ft + ingyenes házhozszállítás
Ma megrendeled, csüt., 09.30. -én már meg is érkezik

Törlés

Színkombináció:

Mivel a megrendelt csomagok száma jelentősen megnőtt, lehetséges, hogy csomagja a vártnál később lesz kiszállítva.

Végre nem kell folyamatosan keresgélnie a táskájában!

A Smart Bag lehetővé teszi, hogy a táska tartalmát szortírozza, rendszerezze és áttekinthetőbbé tegye.

Tiszta, rendszerezett és védett táska

13 kisebb és nagyobb zsebbel rendelkezik (két nagyobb, cipzáras zsebbel), amelyekben a táskában lévő összes holmija elfér – a telefontól és a táblagéptől kezdve a smink, a tollak, a névjegykártyák, egyéb kozmetikumok, érmék, kártyák, kulcsok stb…

Táskacsere 5 másodperc alatt

A rendszerezőideális választás ha több táskát is szeret használni és közöttük váltogatni, ugyanis a segítségével a táskája teljes tartalmát néhány másodperc alatt áthelyezheti egy másikba!

Praktikus szervező

A Smart Bag-et csak egyszer kell megölteni, utána könnyedén átköltöztetheti vele a dolgait. A könnyű áthelyezés érdekében a rendszerező két fogantyúval rendelkezik, így kihúzható a táskából.

Védelmet nyújt a táskájának

A Smart Bag nagyszerű megoldás, a táskát rendben tartja, és közben védelmet nyújt az elhasználódástól a táska belső részének is. Ha piszkos lesz, egyszerűen mossa ki mosógépben, miközben a táskája belseje tiszta marad.

Multifunkcionális

A Smart Bag a kisebb tárgyaknak extra tárolóhellyel szolgál. Elrakhatja a táskájába, a kézipoggyászába és rendszerezheti benne a sminkeket vagy más piperecuccait.

Könnyű és kompakt

Újra élvezni fogja a táskája használatát és extra helyhez is jut. Rendkívül könnyű (súlya mindössze 70 g), és az oldalán gombokkal állítható a szélessége.

Különböző színkombinációkban kapható:

(táska színe – cipzár színe)

A kiszállítást a GLS Hungary végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

További információkért állunk további rendelkezésére: [email protected]

Gyakran ismételt kérdések

Ingyenes a szállítás?

A szállítás a megrendelt termékek számától és a rendelés végösszegétől függetlenül INGYENES.

Hogyan rendelhetek meg egy terméket?

A terméket közvetlenül megrendelheti weboldalunkon keresztül. Ha szeretné, 0800 88 330 telefonszámon vagy emailben a [email protected] címen is leadhatja a rendelését.

Kicserélhetem vagy visszaküldhetem a terméket?

Természetesen! Örömmel kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Fontos azonban, hogy a termék használat nélkül, sértetlenül és az eredeti csomagolásában kerüljön vissza hozzánk.

Mikor kapom meg a terméket?

Az a célunk, hogy minden rendelést a megrendelést követő munkanapon átadjuk a kiszállítást végző cégnek. Így általában megrendelése 1-2 munkanapon belül megérkezik.

Ugyanakkor ez a logisztikai hálózatoktól is függ, amelyre sajnos nincs ráhatásunk. Előfordulhatnak késések, például késik az áru beérkezése a raktárunkba vagy a kiszállítás az ön címére. Késedelmes kézbesítés esetén, emailben értesítjük.

Kapok számlát és a termék használati utasítását?

E-mail címére megkapja a számlát és a magyar nyelvű utasításokat. Ha véletlenül törölte ezt az emailt, vegye fel velünk a kapcsolatot és örömmel pótoljuk.

Van jótállás a termékekre?

1 év jótállást vállalunk minden olyan termékre, amelyre a törvény ezt előírja.

Hol találom az ügyfélszolgálat elérhetőségét?

Bármilyen segítség, megrendelés vagy kérdés esetén elérhetőek vagyunk a 0800 88 330 telefonszámon, valamint az [email protected] e-mail címen.

Hogyan fizetek?

Fizethet bankkártyával, PayPal-al vagy utánvéttel.

Ki szállítja a csomagokat?

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja. A kézbesítő a szállítás előtt felveszi Önnel a kapcsolatot. Ha lesz otthon ingyenesen módosíthatja a kiszállítást a munkahelyére vagy egy másik címre.

Milyen a termékek minősége?

Vevőink elégedettsége elsőbbséget élvez számunkra, ezért minden termékünket gondosan választjuk ki. A minőségük megbízható, az anyaghasználatuk pedig az EU szabványainak megfelelően biztonságos.