BLACK WAX – Fekete gyanta szőrtelenítéshez (400 ml)

HASZNÁLATA ELŐTT OLVASSA EL AZ ÚTMUTATÓT!

FONTOS:

  • Nem kell szalagot használni.
  • A viaszolás előtt tartsa tisztán és szárazon a bőrfelületet. Ne alkalmazza izzadt, nedves vagy olajos bőrre.
  • A gyanta felvitele előtt ne használjon krémeket, olajokat vagy kozmetikumokat, mivel a gyanta így nem tapad a szőrökhöz.
  • Ne alkalmazza irritált vagy sérült bőr esetén.
  • Ha nincs fűtőkészüléke, akkor megolvaszthatja a gyantát egyszerűen a tűzhelyen is. A gyantát helyezze dobozostól egy edény forró vízbe, majd melegítse a gyantát, míg az el nem éri a megfelelő textúrát. A gyanta kb. 45° C-on olvad. Ha a gyanta nem olvad megfelelő állagúra, túl sűrű, akkor nem tudjuk elérni a kívánt eredmény.
  • Nem ajánlott gyantával szőrteleníteni nedves és nagyon meleg/forró helyiségekben (23° C felett), mivel a gyanta nem keményedik meg.

GYANTÁZÁSI FOLYAMAT:

  1. A gyantát ugyanúgy melegítse, olvassza, mint a normál gyantát.
  2. Amikor megolvad és a textúra hasonlóvá válik a folyékony mézhez, vigye fel egy spatula segítségével a kívánt területre, egyenletes és vékony rétegben, a szőr növekedésének irányában.
  3. A gyanta megkötési ideje a bőrre felvitt gyantaréteg vastagságától függ. Amikor a gyanta megkeményedik, már nem ragadós a felülete, óvatosan emelje fel a szélét és bizonyosodjon meg arról, hogy megfelelő állagú az eltávolításhoz. Gyors húzással távolítsa el a szőr növésével ellentétes irányába.

HASZNOS TIPPEK:
✔ Javasoljuk, hogy a bőr egy részét ne fedje le a végén, hogy megkönnyítse a gyanta megfogását és eltávolítását a bőrről.
✔ A gyantamaradványok a bőrön az éppen eltávolított gyantával „felszedhetők”.

A gyanta dermatológiailag tesztelt. Nem tartalmaz allergén összetevőket.

Összetevők:
Összetevők: gliceril-rozinát, trietilénglikol-rozinát, cera mikrokristallina / mikrokristályos viasz, cera alba / méhviasz, paraffin, etilén / VA kopolimer, Butyrospermum parkii vaj / dió kivonat, helianthus annuus mag / Helianthus annuus (Napraforgó99) vetőolaj, CI 77

Az összetevőket és a LOT-ot a csomagoláson megjelölték.
Mennyiség: 400 ml
Készült az EU-ban.
Forgalmazó: Vivovita d.o.o., Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana – Dobrunje, Slovenia

FIGYELMEZTETÉS: gyermekektől elzárva tartandó.

delivery
Ingyenes szállítás
satisfaction warranty
Elégedettség garancia
safe buy
100% biztonságos vásárlás
EU seller
EU kereskedő