Fitness Set – Edzőtermi készlet gumiszalagokkal

Az edzőtermi készlet segítségével számos egész testes gyakorlatot hajthat végre, és hatékonyan erősítheti a mell- és hasizmát, a bicepszét, a tricepszét, a combját, a fenekét, vállát és a hátát.

Ezzel a készlettel feldobhatja a kedvenc edzését, nyújtását, erősítő edzését, pilatest, jógát. Súlyzók és hagyományos edzőgépeknek kiváló alternatívája.

14,500Ft 9,400Ft + ingyenes házhozszállítás
Ma megrendeled, ke., 01.19.-én már meg is érkezik

Mivel a megrendelt csomagok száma jelentősen megnőtt, lehetséges, hogy csomagja a vártnál később lesz kiszállítva.

Edzőterem helyett próbálja ki az otthoni edzést!
Ezt a készletet nők és férfinak egyaránt használhatják! Hatékonyan égeti a kalóriákat, erősíti az izmokat és segít a zsírégetésben!

Az edzőtermi készletben minden megvan, amire csak szüksége lehet!
A készlet 5 gumiszalagot, 2 párnázott fogantyút, egy ajtós rögzítőt és 2 bokaheveder tartalmaz. Mindent, amire csak szüksége lehet egy teljes testet átmozgató edzéshez. A sok helyet foglaló súlyzók és hagyományos edzőgépek kiváló alternatívája. A praktikus ajtós rögzítő segítségével számos gyakorlatot végrehajthat különleges eszközök szüksége nélkül.

Minden izomcsoportra
Számos gyakorlatot végrehajthat és hatékonyan erősítheti a mell- és hasizmát, a bicepszét, a tricepszét, a combját, a fenekét, vállát és a hátát. A készlettel kiválóan kiegészítheti a kedvenc edzéseit, nyújtását, erősítő edzését, pilatesét és jógáját.

Kombinálja a szalagokat az intenzitás beállításához
A készlet 5 különböző színű szalagot tartalmaz, mindegyik színnek megvan a maga ellenállása – sárga (világos, legfeljebb 4,5 kg), zöld (közepesen világos, legfeljebb 7 kg), piros (közepes, legfeljebb 9 kg), kék (nehéz, legfeljebb 11 kg) és fekete (nagyon nehéz, legfeljebb 13,5 kg). A szalagok egymással is kombinálhatók, megkönnyítve ezzel az edzés intenzitásának igény szerinti beállítását. A teljes ellenállás kb. 45 kg.

Kezdő és tapasztalt sportolóknak
A készlet bármilyen szintű fizikai erőnlétben használható, mivel a különböző színű szalagokkal és kombinációjukkal könnyen beállítható az edzés intenzitása. Függetlenül attól, hogy rendszeresen sportol, és csak szeretné feldobni egy kicsit vagy alkalmanként sportol és hatékonyabb gyakorlási módot keres – ez a sokoldalú készlet változatos gyakorlatokat és gyors eredményeket kínál.

Nincs idő edzeni? Nem probléma!
Ez a készlet ideális megoldás, ha nincs ideje minden nap edzőterembe járni, vagy nem akar drága bérletet fizetni.

Mindennapi edzéshez bárhol és bármikor
A készlet könnyű, kompakt és hordozható. Tegye el a készletet a kényelmes tárolójába és máris magával viheti bőröndben, vagy tárolhatja az autójában, így bárhol és bármikor edzhet – otthon, a szabadban, munkahelyi szünetben vagy nyaraláson.

Tartós és minőségi szalagok, az intenzív mindennapi testmozgáshoz!
A szalagok tartós TPE gumiból készülnek, ellenáll a kopásnak, nem szárad ki, nem szakad el és nem deformálódik. Minden szalag végén egy fémgyűrű található, amelyhez egy karabiner segítségével fogantyú, ajtós rögzítő vagy bokaheveder rögzíthető. További szalagokkal is kiegészíthető a fém karabiner. A fogantyúk puhák, nedvszívók és szivacsos, csúszásmentes bevonattal rendelkeznek. A bokahevederek tépőzárral rögzíthetők, amely stabil rögzítést biztosít.

Jellemzők:
– 11 darabos fitnesz szett gumiszalagokkal
– a szalagok színe/ellenállása eltérő
– praktikus ajtós rögzítővel, fogantyúkkal és bokahevederekkel
– súlyzók és edzőgépek nagyszerű alternatívája
– férfiaknak és nőknek, kezdőknek és tapasztalt sportolóknak egyaránt
– az edzés intenzitásának egyszerű beállítása a szalagok cseréjével és kombinálásával (egyszerre több szalagok is használhat)
– minden izomcsoport megdolgoztatható vele
– remek kiegészítő edzéshez
– kompakt és hordozható
– kényelmes tároló táska

A csomagban a következőket találja:
5x gumiszalag
2x bokaheveder
2x szivacsos fogantyú
1x ajtós rögzítő
1x hordtáska

A kiszállítást a GLS Hungary végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

További információkért állunk további rendelkezésére: [email protected]